Redigo Consulting

Cégünk abban kínál újat ügyfeleinek, hogy a hagyományos pályázatírással szemben szakmai elvek mentén indulva igyekszünk a rendelkezésre álló uniós forrásokat elérhetővé tenni ügyfeleinknek. Nem készítünk tömeggyártott, alacsony szakmai színvonalú, ugyanakkor drága pályázati anyagokat, nem kérjük el előre a megbízási díjat. A minőségi pályázatírói munkában hiszünk. Csak olyan területekkel foglalkozunk, amelyekben nekünk is jártasságunk és tapasztalatunk van. Hiszünk benne, hogy egy mezőgazdasági termelőnek, vállalkozónak, vagy épp egy egyesületnek az ismeri fel legjobban az igényeit és az tudja őket a legszakszerűbben és leginkább személyre szabottan megfogalmazni, aki saját maga is ebben éli mindennapjait. Reméljük, a honlapon elérhető információk felkeltik érdeklődését és Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között tisztelhetjük. Kérjük, amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mezőgazdasági pályázatok

Vállalkozásfejlesztési Pályázatok

Pályázatok Civil Szervezeteknek


 

Dr. Fodor Tibor – pályázati tanácsadó, a REDIGO CONSULTING Kft. ügyvezetője:

fodort1A nevem Dr. Fodor Tibor. Európai Uniós pályázatok írásával, projektek menedzselésével, valamint projekttervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatos tanácsadással foglalkozom. Az a tapasztalatom, hogy a pályázatírói hivatás mára már meghaladta önmagát, a mai világban komplex szemlélettel rendelkező pályázatírókra van szükség, olyanokra, akik nem pusztán a pályázati kiírások és útmutatók szerint állítanak össze egy formailag és tartalmilag is a követelményeknek megfelelő munkát, hanem hosszú távon képesek vizionálni ügyfeleik piaci érdekeit. Fontosnak tartom, hogy a projekteket a pályázók igényeinek és elvárásainak a legteljesebb körű felmérése révén alakítsuk ki, a pályázati anyagokat ennek megfelelően állítsuk össze, figyelemmel a gazdálkodó, illetve a vállalat, vagy épp civil szervezet céljaira, küldetésére.

Aktív mezőgazdasági gazdálkodóként, vállalkozóként, valamint a civil szféra aktivistájaként fel tudom mérni a – gyakran velem egy cipőben járó – ügyfelek valós igényeit, azokat le tudom fordítani a pályázatírás és projektmenedzsment nyelvére. Fiatal gazdálkodóként és vállalkozóként külön figyelmet tudok fordítani a generációmat érintő legtöbb akadály elhárítására, ami a gazdálkodóvá, vagy vállalkozóvá válás útján felmerül. A Mucsonyi Mezőgazdasági és Kézműves Szociális Szövetkezet alapító tagjaként rálátással rendelkezem a szociális gazdaság igényeire, a szociális szövetkezetek jövőjét illető kérdésekre. Jogászként és Marketing szakirányos közgazdászként e két – projekt szempontból – kulcsterülettel kapcsolatban átfogó segítséget tudok nyújtani a jogszabályok és pénzügyi, gazdasági vállalások útvesztőjében.

Küldetésemnek tartom, hogy az ügyfeleimet ne pusztán kiszolgáljam, az általuk biztosított munkát ne csupán elvégezzem, hanem igényeik és céljaik felmérése révén abban segítsem őket, hogy ezekhez a célokhoz a lehető leghamarabb eljussanak. Őszintén remélem, hogy a honlapon olvasott információk felkeltik az érdeklődését és rövidesen lehetőségünk lesz együtt dolgozni.

Kapcsolat

facebook